. . .

Het is mijn grootste nachtmerrie: in het pikkedonker, in de stromende regen, op een drukke snelweg met mijn auto stil komen te staan op een veel te smalle vluchtstrook. Gelukkig is me dat nog nooit overkomen en heb ik slechts één keer meegemaakt dat mijn auto niet startte op een parkeerplaats bij de supermarkt. Ik ben gezegend met een vader die automonteur is en binnen vijftien minuutjes bij me was met zijn volledige gereedschapskist. In no time deed de motor het weer en kon ik rustig verder rijden met mijn auto.

Maar als het me dan toch een keer overkomt dat mijn auto ermee ophoudt terwijl ik in Lutjebroek rondrijd, dan is mijn handige vader niet zomaar bij me. En omdat ook mijn auto een dagje ouder wordt, besloot ik dat het de hoogste tijd is om maar eens wat te gaan regelen. Op zoek naar een pechhulpverzekering!

Wat is een pechhulpverzekering?
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd voor pech op de weg. Sta je met een lekke band, lege accu of motor die niet meer start langs de weg? Met één telefoontje is professionele hulp snel ter plaatse. De monteur kan ik sommige gevallen jouw auto ter plekke repareren. Als je auto niet meer te redden valt en afgevoerd moet worden, is er ook vaak vervangend vervoer inbegrepen bij de verzekering.

Voor reparatie ter plaatse én vervangend vervoer kun je je dus laten verzekeren. Je betaalt een vast bedrag per maand voor je pechhulpverzekering en kunt zo altijd rekenen op hulp bij pech op de weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *